Massage/Massageterapi

Avslappnande friskvårdsmassage
Friskvårdsmassage enligt den svenska klassiska massagens principer är en förebyggande behandlingsform som passar utmärkt vid  enklare problem med spänningar och värk i exempelvis rygg, axlar och nacke? Den ger kropp och sinne möjlighet till avslappning och välbefinnande. Friskvårdsmassage ett utmärkt sätt att förebygga ohälsa och stärka kroppens självläkning.

Kontakta/boka tid hos Nina Tiimonen, 070-925 30 17. Pris per behandling:
30 minuter Kr. 420:-
45 minuter Kr. 550:-
60 minuter Kr. 690:-

Terapeutisk massage
Terapeutisk massage är en djupgående behandling där fokus läggs på ditt specifika problemområde, såsom mycket stel nacke och huvudvärk, strålande smärta eller känselförändringar i armar och händer, spänningar i käke och hals, ländryggsbesvär med smärta i säte/ben, eller kraftig anspänd muskulatur efter exempelvis hård träning. I samband med den terapeutiska behandlingen kan vid behov även ges stretch/styrke/rörelseövningar för att öka din kunskap om vad du själv kan göra för att minska dina besvär.

Kontakta/boka tid hos Erika Walton,  070-565 57 38.
Pris per behandling: 55 minuter Kr. 890:-

Massage verkar avslappnande på spänd muskulatur och främjar god muskelfunktion. Behandlingen motverkar spänningar, ömhet och värk. Cirkulationen ökas vilket gör att musklerna syresätts samtidigt som borttransport av slaggprodukter stimuleras. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke och bidrar till ökad smidighet och rörlighet. Behandlingen påskyndar läkning och återhämtningsprocesser, samt motverkar tillväxt av bindväv som kan bildas i orörliga och skadade muskler.